Resultat Alingsås RK 24/2

 
Åkte till Alingsås idag och hoppade en LA.Var eliten omg2 så det fanns bara warmup klassen och själva lagklassen. Lagklassen var inte öppen för ryttare som inte red i lag, så det fick bli en klass idag. Passande med tanke på att han var så trött i andra klassen senast i Grevagården! 
 
| LA - 110cm | Bed: A:0/A:0 | 0 + 0 fel |
Han var såååå seg på framridningen, trodde att han skulle vara lite mer alert med tanke på hur han varit resten av veckan, men icke. Han vaknade dock till liv lagom till framhoppningen, men där uppstod nästa problem - han vägrade ställa sig åt vänster och sprang med bogen utåt heeela tiden, oavsett vad jag gjorde. 
 
Så det blev lite problematiskt när jag hoppade oxern, kom i botten gång på gång och tillslut valde jag faktiskt att skita i att hoppa mer. Var lite sen ner till banan, så det blev lite stressigt. Väl nere så skrittade jag runt en stund medan ekipaget innan hoppade. Han var lite uppe i varv, och när han är det är det svårt att få honom fokuserad. Hoppar sedan, banan är schysst och man kan ha ett bra flyt genom hela. Kommer super på alla hinder, förutom ett fär jag kommer lite nära, oavsett är han inte i en bom. Satsar inget i omhoppningen, de alternativa vägarna var inte så bra och jag prioriterade en bra runda med bra känsla inför Ljungby nästnästa helg - vilket jag fick! 
 
Dubbelnolla, och det är så skönt att han är så stadig i LA nu! Har haft 4 fel i de två första, och nu felfri - gött äre! 
 
~ Film och bilder kommer imorgon! ~ 
 

Kommentarer
Postat av: Annie - ponnyteamets.blogg.se

Vad kul att det gick bra :)

2013-03-23 @ 16:47:40
URL: http://ponnyteamets.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0