Nämen!

 
Vilken Onsdag, eller vad säger ni? 
 
Var påväg hem från en grymt fotbollsträning, får ett SMS av goa Becky som berättar att jag är med på blogg.ses sidogrej. Kikar in på bloggen och möts av mängder kommentarer och statistik upp i taket. Inte varje dag man får sätta sig och godkänna 60 kommentarer. Skulle kunna vänja mig vid det ;) 
 
Idag har det varit ganska lugnt. Red inte idag, utan var borta i stallet och pysslade lite. Någon hade mockat min box (tack), fortfarande okänt vem, men det var otroligt fint gjort iallafall. Kul hur en sådan liten grej kan få en på bättre humör ;) Red som sagt inte, men var ute i hagen och kollade Pompe. Brukar egentligen låta honom vara i hagen när han vilar, då ska han inte behöva se röken av mig. Men nojig som jag är måste jag ändå checka att benen är hela och rena, slemhinnorna osv. Ja men ni vet, daglig visitering! Morot blev det också, mys. 
 
Tog in Hampus och fintrimmade honom lite med saxen och mankniven. Hans man var kaos, svansen släpade näst intill i marken och karlederna var minst sagt ovårdade... Så ja, fixade till allting lite! Kom på att jag glömde trimma ansiktshår på honom (ej känselhår), så får göra det imorgon. Då ska han hopptränas, Pompe som gått varenda träningstillfälle i år får ledigt. 
 
Nu ska jag käka, korv med mos, fyfan vad gatt! 
 
Hampus KM 2012 

Kommentarer
Postat av: Kaffehörnan

Gud vad kul

2013-03-12 @ 23:15:45
Postat av: Agnes

Riktigt fin blogg du har!
Kram

2013-03-13 @ 18:51:09
URL: http://agnesochponnyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0