Duktig gris!

 
Åh så fin grisenpisen var idag, blev nästan lite tårögd. Haha nä, det var nog kylan... 
 
Red i en hage, det var lite ojämnt och "knaggligt" men det funkade. Kunde åtminstone rida i alla gångarter, och det var mer än behövligt kan jag lugnt säga. Började med att trava en bra stund, blev väldigt mycket travjobb idag även om jag föredrar att galoppjobba mycket just nu. Med tanke på underlaget så var de bättre att hålla sig till trav, även om jag säkert galopperade åtminstone 5-6 minuter. 
 
Red sammanlagt i 45 minuter, jobbade med takt och tempo och att han skulle försöka hitta mer bärning och jobba mer uppåt än bara framåt. Funkade bättre än vanligt och fick en riktigt bra känsla! Trimmade lite öppnor, slutor och skänkelvikiningar - och även de har förbättrats väldigt mycket! Kul när man känner att man förbättras :) 
 
Idag har jag inte gjort det minsta plugg, gjorde världens fetaste litteratur prov tidigare idag och hann på något sätt göra klart två inlämningar som jag kan finputsa på imorgon. Så jag unnade mig helt enkelt lite vila från allt vad skola heter. :) Just det, från och med nu är Ulf tillsammans med min rektor den som sätter mitt betyg i min specialidrott ,roligt roligt! :D 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0