Work

 
Hello! 
 
Fick bli en vilodag för Lillen idag. Gillar vanligtvis inte att han vilar efter tuffare pass, men idag var det tyvärr oundvikligt då jag fick en jobbtid som jag inte kunde säga nej till, behöver jobba! :)
 
Jag tog stallet efter jag slutat vid åtta, och då är det för sent att rida eftersom de får sin kvällsmat då. Vi utfodrar ju inte själva, så det kan vara svårt att styra över. Hann i alla fall mysa lite med honom och han vart väl mest irriterad på mig, haha, maten var viktigare. ;) 
 
Annars är det ganska bra, är rätt trött och stressad dock. Gjorde ju nationella i matte 3C i 4 timmar igår, och har nytt matteprov imorgon. Muntliga nationella i matte nästa vecka, samt kemiprov och tal. Så ja, det är som vanligt, lärarna trycker ihop allt de två sista veckorna. Älskart! Dock är det lugnare än tvåan, måste komma ihåg det, jag klarar det utan problem! :) 
 
Imorgon skall jag rida på morgonen, eftersom han fick vila idag så blir det en uteritt imorgon, eller kanske paddocken om den är bra. Nu är ju all snö borta igen, haha, och det är hyfsat mjukt i marken, så ett trimpass i paddocken känns lockande! 
 
Nu ska jag sova, är supertrött! Men, imorgon är det fredag, så gött! :D 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0