Passa eeeeeeeeeeer

Ouf, ni skall bara veta vad som väntar! När Bollebygdsekipagen går lika bra på träning som på tävling är ni alla rätt screwd. Heheee... Skojaa, fast det ligger mycket sanning i det också.

Men det är väl just det, man är alltid bra på träning, man kan ha dåliga dagar, men det går oftast bra på något moment ändå! Det är ju där jag blir så besviken på mig själv, när jag ena dagen VET hur jag skall rida Pompe och han går kalasbra och väl på tävling är det som att jag aldrig suttit på hästen. Någon som känner igen sig?


Förhoppningsvis kommer det med rutinen, någon gång släpper det och det gäller bara att inte ge upp innan dess. För gratis kommer det garanterat inte ^^

Kollade och var lite hjälpande hand åt Ulf idag. Lika lärorikt varenda gång, känns som att jag är fullproppad med information och att jag borde vara världsbäst när jag sitter upp nästa gång. Haha ;) Ofta håller man när man själv är med på hästryggen, inte jättestor koll på vad alla andra får för "tillsägelser". Antingen för att man hoppar själv eller för att man har huvudet någon annan stans. När man står med på marken hör man allt Ulf säger och det är så jäkla nyttigt!

Nästa gång skall vi förhoppningsvis hoppa ute, och då ska jag vara med, summerfeelings!



Victoria Gustavsson som fotat! ;)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Bollebygds ekipagen är farliga! ;)

Jag hade tänkt att åka och titta men somnade i soffan så det blev inget med det :(

2012-05-02 @ 22:38:01
Postat av: Carolina - Beridare på stall Assla

Jag har nästan vart i lite samma sits. Fast det var JAG som red annorlunda istället för att ponnyns beteende ändrades.

2012-05-03 @ 14:51:38
URL: http://asslatjejerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0