In och ut igen

Sitter inne och försöker få lite värme i kroppen, skall alldeles strax dra till stallet och rida. Blir lite kondis och styrketräning i snön för våran del, man får passa på medan den ligger. ;)

APLen idag gick snabbt och smidigt. Ägnade 2 timmar åt att kratta spåret i båda ridhusen. Det gamla ridhuset var H E M S K T och det tog ca 1,5 timma innan vi var klara.

Efter det red vi, jag red Ville! En kanonfin kille men som kräver en ryttare med lite mer ben än vad jag kan erbjuda just nu. Fick inte riiiiiktigt ihop det ;) Dock koncentrerade jag mig mer på en låg och rund form så att han fick upp ryggen lite i slutet, insåg att försöka få ihop honom var ganska lönlöst då han lade sig väldigt mycket i handen då jag inte kunde hålla uppe honom med benen så mycket som han krävde. Roligt ridpass oavsett!

Jag och Sarah passade även på att fota hästarna, bilderna de har på hemsidan nu är jättetråkiga och vissa hästar har inte ens någon bild. Fick kort på alla utom två som var inne och skoddes. Tanken är att dessa bilderna skall upp istället, har dock inte pratat med klubben än, men jag tycker att dom blev fina iallfall.

Ni får ett smakprov sålänge, vill ni se mer får ni kommentera!



"Zonia"

Kommentarer
Postat av: Matilda

mer bilder :)

2012-01-23 @ 16:31:00
URL: http://ponnieryttaren.bloggplatsen.se
Postat av: Linn

hejsan Fanny! Linn här, skulle vara kul om du var med i min lilla "dagens blogg" läs reglerna så går det nog så bra så!



http://linndelwer.blogg.se/2012/january/kommer-ni-ihag.html#comment

2012-01-23 @ 21:01:32
URL: http://linndelwer.blogg.se/
Postat av: Nadja Losman

hej! Skulle jag få ta en av bilderna? Den på kingen? Svara gärna i en kommentar på min blogg! http://nadjalosman.blogg.se/

2012-01-24 @ 07:06:58
URL: http://stalletnext.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0